Lär känna Bolinder och Munktell

BM kvarteret utgörs av de två huskropparna Bolinder och Munktell som samlas om en mysig innergård med trevliga sittplatser, gångstråk samt takade cykelparkeringar. Detta är ett kvalitativa hyreshus med estetiska uttryck i linje med verkstadsindustrin Bolinder Munktell och fastigheten innehar en miljöcertifiering enligt Miljöbyggnad silver. Husen kläs i en vackert grå tegelfasad och fönster samt dörrar går ton i ton med fasaden med en varmgrå kulör. Taket täcks av cedum och fasaden innehar också inslag av trä för ett varmt och välkomnande intryck.

BM kvarteret erbjuder totalt 137 genomgångslägenheter om 1-5 rum och kök  i 4 våningsplan samt ett 5:e indraget vindsplan. Samtliga lägenheter har en balkong eller franskbalkong som kompletteras av de gemensamma takterasserna. Det finns också en bokningsbar gemensamhetslokal i markplan. Förråd finns i källarplan, liksom cykelrum samt garage och i entreplanet finner du postbox, miljörum samt barnvagnsförråd/cykelrum. Tryggheten är a och o för dig som hyresgäst och samtliga entrédörrar till de gemensamma utrymmena är utrustade med elektroniska lås. Säkerhetsdörr in till lägenheten är en självklarhet likväl som digital postbox samt entrétavla.

Personlig hyresrätt för hållbara hem

Vi tror på att ett hållbart och trivsamt hem skapas ur tidlös kvalité och därför har vi gjort interiörval med omsorg samt lagt stor vikt vid utformning av lägenheternas unika planlösning. Färgskalan går i tidlöst grått och vitt som vackert akkompanejeras av en klassisk ekparkett och här är diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare en självklarhet för din bekvämlighet. 

Samtliga lägenheter är genomgångslägenheter med ett härligt ljusinsläpp som förstärks av en balkong eller fransk balkong. Planlösningen är öppen och erbjuder härliga möjligheter till att skapa ett personligt och trivsamt hem. Vi tror också på att trivsel och hållbara hem kommer ur gemenskap och social samvaro och detta vill vi kunna erbjuda dig, oavsett om du bor stort eller litet. Innergården har en naturlig yta för samvaro eller bara för att sitta ned och njuta av solen en stund och respektive takterass erbjuder en fin gemensamhetsyta. Vill du bjuda på kalas? Då tror vi att vår bokningsbara gemensamhetslokal i markplan är guld värd för dig.